Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Nygren invald i Tyréns styrelse

Publicerad: 20 April 2017, 03:31

Eva Nygren.

Eva Nygren, tidigare vd på Sweco Sverige och koncernchef på Rejlers, är ny ledamot i Tyréns styrelse. Även Ulrika Francke har valts in i bolagsstyrelsen.


Ämnen i artikeln:

Tyréns

Eva Nygren har bland annat varit investeringsdirektör på Trafikverket, vd på Sweco Sverige och koncernchef på Rejlers. Hon är aktiv i bolagsstyrelser som JM AB, Uponor Oy och Ballingslöv AB.

Även Ulrika Francke, avgående vd på Tyréns, har valts in i bolagsstyrelsen. Hon har tidigare varit vd på SBC och gatu- och fastighetsdirektör samt stadsbyggnadsdirektör i Stockholms stad.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat två av branschens mest välrenommerade personer till bolagets styrelse. Deras kompetens inom stadsutveckling, digitalisering och konsultverksamhet kommer att bli mycket värdefull för Tyréns fortsatta utveckling, säger Per Anders Örtendahl, ordförande i ägarbolaget Sven Tyréns stiftelse.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Tyréns

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.