Lördag15.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Nya Frölunda Torg invigs

Publicerad: 18 April 2011, 22:00

Nya Frölunda Torg invigs Det har tagit nästan fyra år och över en miljard har investerats. På onsdag 20 april invigs Nya Frölunda Torg som gått från 115 till 200 butiker…


Källa: Pressmeddelande Frölunda torg

Nya Frölunda Torg invigs

Det har tagit nästan fyra år och över en miljard har investerats. På onsdag 20 april invigs Nya Frölunda Torg som gått från 115 till 200 butiker.

Sedan första spadtaget i oktober 2007 har Frölunda Torg berikats med två nya huskroppar med både butiker och caféer, ett Salutorg, en ombyggd spårvagnshållplats, ett nytt stadsdelstorg samt ett parkeringsgarage. Ett parkeringshus med 750 platser färdigställs lagom till julhandeln 2011.

-Nästa steg i utvecklingen av Frölunda Torg är, att tillsammans med Västra Götalandsregionen, förverkliga de planer som finns för ett närsjukhuscentrum vid Frölunda Torg. Beslut om eventuell byggstart ska tas under 2011, säger Bo Jansson Fastighetschef, Diligentia Köpcentrum.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.