Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Nya delägare på Lindbäcks

Publicerad: 13 mars 2019, 15:14

Anna Bergsten och Annica Lindbäck, nya delägare i Lindbäcks

Familjeföretaget Lindbäcks utökar sin ägarskara med Annica Lindbäck och Anna Bergsten. Duon är systrar till nuvarande vd:ar Stefan och Hans Lindbäck.


Ämnen i artikeln:

Lindbäcks bygg

Familjeföretaget Lindbäcks utökar sin ägarskara med Annica Lindbäck och Anna Bergsten. Duon är systrar till nuvarande vd:ar Stefan och Hans Lindbäck, som båda tog över sina poster från sina fäder.

Anna Bergsten kommer utöver rollen som delägare även börja arbeta i företaget. Hon blir ny digitaliseringschef och kontorschef för Stockholmskontoret med start i mitten av april. Anna är utbildad civilingenjör och har tidigare arbetat som utvecklings- och konsultchef.

– Det känns väldigt roligt att bli en del av vårt familjeföretag och jag ser verkligen fram emot att sätta mig in i min nya roll. Med min erfarenhet och kompetens hoppas jag kunna bidra till utvecklingen av företaget, säger Anna.

Annicka Lindbäck är utbildad civilingenjör och arbetar i nuläget som projektledare på DNVGL. Hon kliver in som delägare i familjeföretaget.

– Jag tror att jag kommer att kunna bidra med mina kunskaper och mitt intresse för hållbarhet. Det är en viktig fråga både för företagets konkurrenskraft och för samhället i stort och något jag verkligen känner starkt för, säger Annica.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Lindbäcks bygg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.