Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Ny vd för SL

Publicerad: 10 Oktober 2011, 22:00

Ny vd för SL Anders Lindström blir ny vd för AB Storstockholms Lokaltrafik och Waxholmsbolaget samt förvaltningschef för trafiknämnden…


Källa: Pressmeddelande SL

Ny vd för SL

Anders Lindström blir ny vd för AB Storstockholms Lokaltrafik och Waxholmsbolaget samt förvaltningschef för trafiknämnden.

Anders Lindström är idag verksam som insatschef med generallöjtnants rang vid Försvarsmakten.

– Jag vill bidra till att utveckla SL till ett ännu bättre företag både kort- och långsiktigt. Det är en stor och viktig utmaning i ett växande Stockholm, där kollektivtrafiken är en förutsättning för människornas vardag. Jag känner stor respekt för den kunskap som finns i SL och vill nu vara ute mycket i verksamheten och lära känna den från grunden, säger Anders Lindström.

– Stockholm växer snabbt och allt fler reser i kollektivtrafiken, därför genomför vi den största utbyggnaden av kollektivtrafik i modern tid. Det innebär stora utmaningar för SL och tuffa prövningar för oss resenärer. Jag är övertygad om att Anders Lindström kommer leda detta arbete på ett förtjänstfullt sätt, säger Christer G Wennerholm, styrelseordförande i SL och ordförande i trafiknämnden.

Anders Lindström tillträder den 1 januari 2012.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.