Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Ny samverkanspartner för Mörby Centrum

Publicerad: 15 april 2019, 11:41

Visionsbild: Wester + Elsner Arkitekter /TMRW

Skandia Fastigheter har tecknat samverkansavtal med TL Bygg avseende den kommande etappen i ombyggnationen av Mörby Centrum, blivande Danderyds Centrum.


Ämnen i artikeln:

Skandia FastigheterTL Bygg

– TL Byggs organisation med stor erfarenhet av projekt med kvarsittande hyresgäster både i handel och kontor tillför ett stort mervärde till genomförandet av detta komplexa projekt, säger John Walters, Projektchef på Skandia Fastigheter.

Avtalet avser i huvudsak ombyggnation av centrumområdets Hus 3 med tillhörande kontor, handel och garage. Fastigheten omfattar totalt 38 000 kvadratmeter fördelat på sju våningsplan.

– Vi är väldigt glada över att Skandia Fastigheter har valt oss som samverkanspartner i ombyggnationen av Mörby Centrum. Det är ett riktigt prestigeuppdrag vi tilldelats, med tanke på projektets art och omfattning, som vi nu tar oss an med stor stolthet, säger Tomas Sahlström, Affärschef på TL Bygg.

Ombyggnationen påbörjades i februari och beräknas pågå under cirka tre år.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Skandia FastigheterTL Bygg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.