Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Ny ledning inom unibail-rodamco i norden

Publicerad: 30 Augusti 2010, 22:00

Ny ledning inom Unibail-Rodamco i norden Den 1 september 2010 tillträder Olivier Coutin som ny VD för Unibail-Rodamco i Norden. Nuvarande VD Lars Johansson går in som styrelseordförande för Rodamco Sverige AB och Lars-Åke Tollemark blir ny på posten som Director of Operations…


Källa: Pressmeddelande unibail-rodamco

Ny ledning inom Unibail-Rodamco i norden

Den 1 september 2010 tillträder Olivier Coutin som ny VD för Unibail-Rodamco i Norden. Nuvarande VD Lars Johansson går in som styrelseordförande för Rodamco Sverige AB och Lars-Åke Tollemark blir ny på posten som Director of Operations.

Olivier Coutin har varit vice VD för Unibail-Rodamco i Norden de senaste två åren och ansvarat för den operativa verksamheten i Norden.

Som ersättare för Olivier Coutin på posten Operating Director tillträder Lars-Åke Tollemark under oktober 2010. Lars-Åke har sedan 2004 har han varit VD för Sportex-kedjan.

Lars Johansson blir från och med den 1 september ny styrelseordförande för Rodamco Sverige AB. I hans nya roll ligger bland annat att hitta nya affärsupplägg främst inom projektutveckling och förvärv av fastigheter.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.