Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Norrporten Arena byter namn efter säsongen

Publicerad: 11 oktober 2016, 09:17

Norrporten Arena.

Foto: Hans Lindqvist/Wikipedia.

Fotbollssäsongen går mot sitt slut och efter den kommer anrika Norrporten Arena i Sundsvall, där GIF Sundsvall spelar sina hemmamatcher, att byta namn. Vilken den nya namnsponsorn blir är idag oklart men klart är att Norrporten-namnet försvinner.


Ämnen i artikeln:

NorrportenFastighetsmarknaden i norra SverigeCastellumSundsvall

Fotbollssäsongen går mot sitt slut och efter den kommer anrika Norrporten Arena i Sundsvall, där GIF Sundsvall spelar sina hemmamatcher, att byta namn. Vilken den nya namnsponsorn blir är idag oklart men klart är att Norrporten-namnet försvinner. Det bekräftar Jörgen Lundgren, vd för Castellums region norr i samtal med Fastighetsnytt.

Norrporten finns inte längre som varumärke sedan Castellum köpt upp bolaget under sommaren och därmed finns det ingen affärsnytta i att ha Norrporten-varumärket kopplat till arenan, påpekar Jörgen Lundgren.

Castellum Arena kommer den inte att heta.

– Namnsponsring av arenor ingår inte i Castellums varumärkesstrategi. Därför kommer namnet att finnas kvar på arenan säsongen ut och efter det kommer den att få en ny namnsponsor. Föreningen jobbar med att hitta en ny och vi hjälper dem i det arbetet, säger Jörgen Lundgren.

Castellum äger fastigheterna runtomkring arenan men själva planen och arenadelen ägs av Sundsvalls kommun. Arenan togs i bruk 1903 och genomgick en omfattande ombyggnad i början av 2000-talet.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.