Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Newsec tecknar nytt avtal med Folksam

Publicerad: 13 Juni 2010, 22:00

Newsec tecknar nytt avtal med Folksam Newsec Asset Management har fått förnyat förtroende att förvalta Folksam Sak och Liv portföljen. I och med avtalet har man också utvecklat en ny arvodesstruktur…


Källa: Pressmeddelande Newsec

Newsec tecknar nytt avtal med Folksam

Newsec Asset Management har fått förnyat förtroende att förvalta Folksam Sak och Liv portföljen. I och med avtalet har man också utvecklat en ny arvodesstruktur.

I och med avtalet har man utvecklat en ny arvodesstruktur baserad på resursbehov och incitament mot gemensamma mål. Upplägget avviker från de befintliga avtalen på marknaden och är möjligt på grund av de senaste årens positiva utveckling av förvaltningsentreprenader där både beställare och utförare har blivit mer professionella i sina roller.

Uppdraget omfattar ekonomisk och teknisk förvaltning samt skötsel. Fastighetsbeståndet är cirka 300 000 kvadratmeter med fastigheter i Stockholm, Malmö, Västerås, Helsingborg och Eskilstuna. Det nya avtalet löper på tre år med möjlighet till ytterligare två års förlängning.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.