Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Newsec rådgivare i Göteborg

Publicerad: 19 juni 2017, 06:24

Göteborg.

Foto: Sverrir Thór.

Newsec har agerat rådgivare för privatpersoner vid en försäljning av två bostadsfastigheter i centrala Göteborg och den totala köpeskillingen uppgår till drygt 130 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i VästsverigeGöteborgNewsec

Newsec har agerat rådgivare för privatpersoner vid en försäljning av två bostadsfastigheter i centrala Göteborg. Det handlar om fastigheterna Vasastaden 27:17 och Stampen 13:15, belägna på Aschebergsgatan 30 respektive Baldersgatan 2 A, B i centrala Göteborg.

Stampen innehåller 29 lägenheter och en butikslokal om totalt 2 520 kvadratmeter. Vasastaden intehåller 10 lägenheter samt en butikslokal om totalt 951 kvadratmeter.

Fastigheterna har förvärvats av privata aktörer i två separata transaktioner och den totala köpeskillingen uppgår till drygt 130 miljoner kronor.

– Säljaren är ett familjebolag som har haft beståndet i sin ägo under en längre tid och nu väljer att avveckla. Köparen vill däremot förbli anonym, säger Mattias Andersson, chef för Newsec Investment i Göteborg, till Fastighetsnytt.

Mattias Andersson tillägger att första halvåret 2017 har präglats av en fortsatt hög intensitet på transaktionsmarknaden och vi upplever ett fortsatt stort intresse för centrala bostadsfastigheter.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.