Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag11.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Newsec etablerar kontor i London

Publicerad: 11 maj 2018, 10:09

Från London.

Foto: Sverrir Thór.

Newsec kommer innan sommaren att öppna ett kontor i London. Det bekräftar bolaget i samtal med Fastighetsnytt och motiverar beslutet med den starka efterfrågan från internationellt kapital efter investeringar i nordiska fastigheter.


Ämnen i artikeln:

LondonNewsecMax BarclayBjörn Lindeborg

– Vi ser ett stort intresse från internationella investerare som vill ta sig in på den nordiska marknaden. Det handlar om företag som blir kunder både inom långsiktiga förvaltningsuppdrag och inom enskilda transaktioner. Eftersom många av de bolagen utgår från London kommer vi att öppna ett kontor där, säger Max Barclay, chef för Newsecs rådgivningsverksamhet, i samtal med Fastighetsnytt.

I Norden har Newsec ett starkt varumärke men på den betydligt större internationella marknaden är varumärket desto mindre välkänt varför man kommer att arbeta för att sätta varumärket på kartan.

– Vi tror att London kommer att fortsätta vara en viktig portal ut mot en mer internationell publik och att intresset för vår region bara kommer att öka. Vår medverkan som partner vid Business Arena London är ett exempel på marknadsaktivitet som vi planerar att genomföra och det kommer garanterat bli fler framöver. Det här är bara början på en spännande utveckling”, säger Björn Lindeborg, chef för Newsecs förvaltningsverksamhet.

Newsecs Londonkontor kommer att vara beläget i Mayfair i stadsdelen Westminster och enligt Max Barclay kommer man inledningsvis att ha en till två medarbetare stationerade där.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.