Torsdag16.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

NCC anlägger infrastruktur i Ursvik

Publicerad: 20 September 2010, 22:00

NCC anlägger infrastruktur i Ursvik NCC Construction Sverige påbörjar arbetet med gator, el, tele, vatten och avlopp för 600 bostäder i Ursvik i Sundbyberg. När allt är klart ska HSB, NCC och Förvaltaren uppföra lägenheter i området. Uppdragsgivare är Stora Ursvik KB och ordern är värd 43 miljoner kronor…


älla: Pressmeddelande NCC

NCC anlägger infrastruktur i Ursvik

NCC Construction Sverige påbörjar arbetet med gator, el, tele, vatten och avlopp för 600 bostäder i Ursvik i Sundbyberg. När allt är klart ska HSB, NCC och Förvaltaren uppföra lägenheter i området. Uppdragsgivare är Stora Ursvik KB och ordern är värd 43 miljoner kronor.

Det är till exempel en 1,5 kilometer lång huvudgata och lokalgator till de blivande fastigheterna. Förutom gator, vatten och avlopp, el och tele utför NCC även markarbeten för fjärrvärme, sopsug och bredbandsnät för bostäderna.

Området ligger i centrum av Stora Ursvik. När infrastruktur och gator är klara övergår underhåll och drift från Stora Ursvik KB till Sundbybergs stad. Därefter bygger HSB och NCC bostadsrätter, och Förvaltaren hyresrätter – allt som allt 600 bostäder.

Arbetet påbörjas i oktober och beräknas vara klart i juni 2012.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.