Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag20.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

NAI Svefa rekryterar

Publicerad: 13 Februari 2011, 23:00

NAI Svefa rekryterar inom Fastighetsbildning samt Mark och Exploatering NAI Svefa har rekryterat Börje Nordström som ny Affärschef för Fastighetsbildning. Samtidigt har Dick Johansson rekryterats till NAI Svefas kontor i Malmö som konsult och senior projektledare inom mark- och exploateringsområdet…


Källa: Pressmeddelande NAI Svefa

NAI Svefa rekryterar inom Fastighetsbildning samt Mark och Exploatering

NAI Svefa har rekryterat Börje Nordström som ny Affärschef för Fastighetsbildning. Samtidigt har Dick Johansson rekryterats till NAI Svefas kontor i Malmö som konsult och senior projektledare inom mark- och exploateringsområdet.

Börje Nordström rekryteras som ny Affärschef för Fastighetsbildning från och med den 1 maj. Han kommer närmast från en tjänst som chef för det kommunala lantmäteriet i Umeå.

Dick Johansson, för närvarande Enhetschef på Malmö stads Fastighetskontor, har rekryterats till NAI Svefas kontor i Malmö som konsult och senior projektledare inom mark- och exploateringsområdet både mot den offentliga och privata marknaden.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.