Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Motgång i tingsrätten för Fastighetsägarna

Publicerad: 20 Oktober 2010, 22:00

Motgång i tingsrätten för Fastighetsägarna Torsdagen den 21 oktober meddelade Göteborgs tingsrätt sin dom i det uppmärksammade stadsgasärendet och tingsrätten gick på Göteborg Energis linje. Tingsrätten kom fram till att Göteborg Energi inte kan sägas ha ett avtalsförhållande med de drabbade fastighetsägarna och att det kommunala energibolaget därför inte är skadeståndsskyldigt…


Källa: Fastighetsägarna Göteborg, HSB Göteborg, SBC

Motgång i tingsrätten för Fastighetsägarna

Torsdagen den 21 oktober meddelade Göteborgs tingsrätt sin dom i det uppmärksammade stadsgasärendet och tingsrätten gick på Göteborg Energis linje. Tingsrätten kom fram till att Göteborg Energi inte kan sägas ha ett avtalsförhållande med de drabbade fastighetsägarna och att det kommunala energibolaget därför inte är skadeståndsskyldigt.

Enligt Magnus Ersman, som är näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR, ska de tre organisationerna nu studera domen och kommer att återkomma med besked om huruvida man kommer att gå vidare i ärendet.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.