Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Meriterad ledningsgrupp för Willhem

Publicerad: 9 januari 2011, 23:00

Meriterad ledningsgrupp för Willhem I början av december ingick det nya bostadsbolaget Willhem avtal om att förvärva 11 200 lägenheter i åtta svenska städer. Bolaget har nu anställt Katarina Wester, Sven-Erik Adolfsson, Heidi Bladh och Johan Fogelberg…


Källa: Pressmeddelande Willhem

Meriterad ledningsgrupp för Willhem

I början av december ingick det nya bostadsbolaget Willhem avtal om att förvärva 11 200 lägenheter i åtta svenska städer. Bolaget har nu anställt Katarina Wester, Sven-Erik Adolfsson, Heidi Bladh och Johan Fogelberg.

Katarina Wester anställs som finansdirektör, Sven-Erik Adolfsson som fastighetsdirektör, Heidi Bladh som ekonomidirektör och Johan Fogelberg som direktör affärsutveckling. Samtliga ingår i Willhems ledningsgrupp tillsammans med vd Mikael Granath.

– Det är personer som är väl etablerade i fastighetsbranschen och jag är nöjd och stolt över att kunna presentera en så meriterad ledningsgrupp så snart efter det att avtalen om förvärv blivit undertecknade. Detta ger oss möjlighet att planera övertagandet av det operativa ansvaret för hyresgäster och fastigheter fram till halvårsskiftet 2011 samt hur vi ska förvalta det förtroende vi har fått från vår ägare, säger Mikael Granath, vd för Willhem.

Willhems ledningsgrupp (arbetslivserfarenhet i urval):Katarina Wester, finansdirektör. Tidigare affärsansvarig på DAL Nordic Finance AB, kundansvarig på SBAB och konsult på Jones Lang LaSalle AB.

Sven Erik Adolfsson, fastighetsdirektör. Tidigare vd för Strömstadsbyggen AB, Primär Fastighetsförvaltning AB och AQS-Produkter AB.

Heidi Bladh, ekonomidirektör. Tidigare redovisningschef på Fastighets AB Balder, Din Bostad i Sverige AB och redovisningsansvarig Carmen/Jeppesen Systems AB.

Johan Fogelberg, direktör affärsutveckling. Tidigare fastighetschef i Home Properties AB, vd i Home Invest AB/ASA, regionchef Din Bostad i Sverige AB.

Mikael Granath, verkställande direktör. Tidigare vd för Din Bostad i Sverige AB, Graflund Invest AB och HalmstadsFastighets AB.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.