Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Ledningsförändringar hos Castellum

Publicerad: 10 december 2018, 07:56

Henrik Saxborn CEO of Castellum. Photo: Castellum.

Castellum gör om i strukturen och bildar tre nya enheter inom kontor och logistik, vilket också medför förändringar i koncernledningen.


Ämnen i artikeln:

CastellumHenrik Saxborn

Förändringen innebär att bolaget etablerar en ny enhet för logistik, en för investering- och portföljstrategi och en för kontorslokaler.

– Vi ser stark tillväxt framåt, både inom flexibla kontorslösningar och inom logistiksegmentet i och med den ökande e-handeln. Vi vill växa med befintliga och nya kunder i de nordiska städerna och anpassar därför vår organisation för att kunna utveckla erbjudanden som i än högre grad attraherar och bidrar till våra kunders framgång, säger Henrik Saxborn, Castellums koncernchef.

Syftet är med förändringarna är att renodla och stärka kompetensen inom varje segment.

Enheten för Logistik kommer initialt att ledas av Hans Sahlin som idag är verksamhetsutvecklare för Castellums logistikerbjudande. Han kommer närmast från rollen som Director Storage på DHL Freight. Som tillförordnad enhetschef för Logistik kommer han att ingå i Castellums koncernledning.

Samtidigt skapas en enhet med fokus på kontor. En chef ska rekryteras till den nya enheten, den personen beräknas tillsättas under början av nästa år och även den ingå i koncernledningen.

– Castellum har den största noterade kontorsportföljen i Sverige och vi kommer att växa ytterligare. I vår strategi ligger att utveckla coworking-konceptet i större städer och erbjuda de absolut bästa positionerna för våra kunder, säger Henrik Saxborn.

Förändringarna träder i kraft i början av 2019.

I samband med organisationsförändringen har en överenskommelse ingåtts med Anders Nilsson som lämnar jobbet som region-vd för Stockholm Norr.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

CastellumHenrik Saxborn

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.