Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

KTH-studenter fick Stora FM-priset

Publicerad: 4 december 2014, 12:29

Jens Kvarnström och Marcus Altengård, studerande på KTH, fick på torsdagen förstapriset i studenttävlingen Stora FM-priset.


Ämnen i artikeln:

ISSKTH

Det blev tre studentlag från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm som i konkurrens med universitets- och högskolelag från hela Sverige vann sammanlagt 100 000 kronor i studenttävlingen Stora FM-priset.

Förstapriset gick till studenterna Jens Kvarnström och Marcus Altengård för bidraget ”Vakanstider inom kommersiella fastigheter”, med motiveringen:

”Genom att fördjupa begreppet ’vakanstid’, erbjuder uppsatsen underlag till en bättre besluts­process vid fastighetsförädling. Författarna har formulerat ett tydligt syfte och nått akademisk höjd i sitt arbete. Resultatet kan skapa stor nytta för FM-branschen.”

De två andrapriserna gick till Elin Johansson och Hanna Ceder för deras kandidatuppsats ”Hållbart agerande inom Facilities Management – Fem förslag på förändrande arbetssätt vid outsourcing”, samt till Bob Gustafsson för uppsatsen ”Aktivitetsbaserat – ett arbetssätt för en aktiv framtid”.

Stora FM-priset instiftades 2013 av ISS och delas ut en gång om året för att premiera de mest intelligenta och ny­tänkande akademiska uppsatserna på området.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande ISS

Ämnen i artikeln:

ISSKTH

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.