Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Klövern hyr ut i Norrköping

Publicerad: 29 Augusti 2011, 22:00

Klövern hyr ut i Norrköping Klövern har signat ett hyresavtal om 2 900 kvadratmeter med Friskis&Svettis i Norrköping. Hög efterfrågan gör att Friskis&Svettis, i mitten av januari 2012, öppnar sin andra träningsanläggning i staden…


Källa: Pressmeddelande Klövern

Klövern hyr ut i Norrköping

Klövern har signat ett hyresavtal  om 2 900 kvadratmeter med Friskis&Svettis i Norrköping. Hög efterfrågan gör att Friskis&Svettis, i mitten av januari 2012, öppnar sin andra träningsanläggning i staden.

Lokalerna, som är helt nyrenoverade och anpassade till Friskis&Svettis, ligger på Ingelsta i Norrköping. Hyresavtalet omfattar en 2 900 kvadratmeter stor träningsanläggning och löper i tio år. Friskis&Svettis har sedan tidigare en centralt belägen anläggning i Norrköping.

I angränsning till Friskis&Svettis lokal planeras ett mindre café kombinerat med lunchrestaurang för att betjäna de som besöker gymmet och de som arbetar i fastigheten eller besöker andra verksamheter.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.