Måndag10.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

JLL_water

Publicerad: 3 December 2009, 23:00

Jones Lang LaSalle förvaltar Waterfront Building Jones Lang LaSalle har fått uppdraget att förvalta det nya kontorskomplexet Waterfront Building i Stockholm…


Källa: Pressmeddelande, Jones Lang LaSalle

Jones Lang LaSalle förvaltar Waterfront Building

Jones Lang LaSalle har fått uppdraget att förvalta det nya kontorskomplexet Waterfront Building i Stockholm.

Kontorsfastigheten är en del av Stockholm Waterfront, som även innehåller kongresshall med plats för 3000 deltagare och hotell med 418 rum. Kontorsfastigheten omfattar 25 000 kvadratmeter och kommer att färdigställas successivt under 2010. Jones Lang LaSalle jobbar även med uthyrningen av kontorsfastigheten som idag är mer än 60 procent uthyrd.

Några av de nya hyresgästerna är SCA, Australiensiska Ambassaden, TriOptima och Acando. Byggnaden ses som ett framgångsexempel som ska använda hälften så mycket energi som EU:s Green Building Standard. Detta uppnås genom smarta lösningar, exempelvis att energi flyttas mellan husets olika delar vid behov.

– Bygget av Waterfront har satt ett nytt benchmark för kontorsyta i Stockholm med en mycket tydlig miljöprofil och hög standard. Vårt mål är naturligtvis att leva upp till och leverera enligt de krav och högt ställda förväntningar som både ägaren och hyresgästerna har på fastigheten, säger Graham Howat som är chef för Aktiv Förvaltning på Jones Lang LaSalle.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.