Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Jeanette Saveros slutar på Hifab

Publicerad: 28 oktober 2015, 14:00

Jeanette Saveros.

Foto: Hifab.

Jeanette Saveros har sagt upp sig från Hifab. Tills en ny vd är på plats har Elisabeth Brattlund utsetts till verkställande direktör, Elisabeth är också bolagets CFO.


Ämnen i artikeln:

Hifab

– Jag fick ett uppdrag för tre år sedan i rollen som vd att göra en ganska stor förändring, ändra plattformen för hur vi gör affärer och ändra vår positionen i branschen. Jag känner att jag har kommit så långt med att det är dags att lämna över till någon annan och för mig personligen att göra något annat, säger Jeanette Saveros i samtal med Fastighetsnytt.

Jeanette Saveros kommer att arbeta under sin uppsägningstid, 6 månader, med att biträda och lämna över till Elisabeth och andra i organisationen. Kommer en ny vd på plats under den perioden kommer hon även att lämna över till denne.

Enligt Saveros lämnar hon inte för att hon hoppat på ett annat jobb.

– Det kanske verkar lite konstigt att säga upp sig innan man söker något annat eller har fått något annat uppdrag, men det är så det är. Nu ska jag ta mig tid att fundera på vad nästa steg är, och det känns väldigt bra, säger hon.

Hifab har inlett arbetet med att finna en ny verkställande direktör.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Hifab

Ämnen i artikeln:

Hifab

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.