Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

IPD:s Environment Briefing

Publicerad: 16 September 2010, 22:00

Fastighetsbranschen bör förbereda sig på ny lagstiftning Under IPD:s Environment Briefing i London diskuterades framtida lagstiftning på klimatområdet. Flera länder i Europa kommer sannolikt att ta till lagstiftning för att minska utsläpp av koldioxid och andra växthusgaser inom den kommersiella fastighetsmarknaden för att möta målet om 20 procents reduktion till 2020…


Källa: Pressmeddelande IPD

Fastighetsbranschen bör förbereda sig på ny lagstiftning

Under IPD:s Environment Briefing i London diskuterades framtida lagstiftning på klimatområdet. Flera länder i Europa kommer sannolikt att ta till lagstiftning för att minska utsläpp av koldioxid och andra växthusgaser inom den kommersiella fastighetsmarknaden för att möta målet om 20 procents reduktion till 2020.

Under seminariet, som var lanseringen av den andra upplagan av IPD Environment Code, sade Paul McNamara, Head of Property Research at PRUPIM, att man på regeringsnivå på många håll i Europa är oroliga för att man inte klarar att möta målet om 20 procents reduktion av utsläppen till 2020 om man inte anstränger sig ytterligare. Den naturliga sektorn att titta på, menar Paul McNamara, är fastigheter. Något kommer att hända och fastighetssektorn behöver engagera sig i dialog med politikerna.

IPD Environment Code

En ny global standard för att mäta en byggnads miljöprestanda. Lanserades i februari 2008.

Mattias Fröjd

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.