Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Humlegården omorganiserar i ledningen

Publicerad: 29 november 2017, 14:25

Peter Lind och David Johansson. Fotograf: Lars Clason och Jonas Malmström.

David Johansson, fastighetschef för Stockholms ytterstad på Humlegården, lämnar bolaget. Peter Lind som idag ansvarar för innerstaden tar över för hela beståndet i en mer övergripande roll.


Ämnen i artikeln:

Humlegården Fastigheter

David Johansson, fastighetschef för Stockholms ytterstad på Humlegården, lämnar bolaget. Peter Lind som idag ansvarar för innerstaden tar över för båda områdena i en mer övergripande roll.

Istället för att rekrytera en ersättare till David Johansson, som går till Balder i rollen som stadsutvecklingschef, så väljer Humlegården att samla ansvaret för hela fastighetsportföljen i Stockholm under Peter Lind.

Han kommer därmed att ansvara för hela fastighetsportföljen som idag uppgår till över 19 miljarder kronor. Peter har arbetat inom företaget sedan 2003. Han arbetade inledningsvis som projektchef och utsågs till fastighetschef 2010.

– David Johansson har varit en nyckelperson i vårt bolag under många år och har bidragit stort i det arbete som tagit oss till den position vi har idag. Vi tackar för hans stora engagemang och önskar honom all lycka i det nya uppdraget, säger Anneli Jansson, Vd, Humlegården.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Humlegården Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.