Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Hegeli och Nav PR går ihop

Publicerad: 16 juni 2017, 11:57

The Labyrinth, en ny storbyrå inom Public Affairs, skapas via ett samgående mellan PA-byråerna Hegeli Public Affairs och Nav PR.


The Labyrinth kommer att ha fokus på hållbar stadsutveckling

– Hållbar stadsutveckling är ett otroligt spännande och allt större område inom Public Affairs. Allt fler företag inser att genom en god förståelse för, och en nära dialog med, politiker och andra beslutsfattare skapar förutsättningar för att vara med och forma alla de viktiga projekt inom hållbar stadsutveckling som just nu ligger på borden runt omkring i Sverige. Här kommer The Labyrinth vara en värdefull partner i egenskap av Sveriges största PA-byrå på området, säger Petter Lindfors, vd Hegeli Public Affairs.

Anders Johansson har utsetts till vd i The Labyrinth. Han kommer närmast från uppdraget som vd i Kombispelskoncernen. Innan det var han kommunalråd i Sigtuna kommun i cirka 10 år. Han går även in som partner i den nya byrån.

Samtliga tillsvidareanställda i Hegeli och Nav följer med över till the Labyrinth och ytterligare fyra medarbetare ska rekryteras inom kort, uppger bolaget.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.