Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Här är Samhällsbyggarnas nya styrelse i region Stockholm

Publicerad: 10 september 2019, 12:02

Samhällsbyggarnas nya styrelse i region Stockholm är på plats.


Ämnen i artikeln:

Samhällsbyggarna

Alexander Yu, till vardags lease developer på Atrium Ljungberg, utsågs till ny ordförande för Samhällsbyggarna region Storstockholm strax före sommaren. Nu har han tillsatt en ny styrelse för regionen.

– Vi har samlat en styrelse som representerar Samhällsbyggnadssektorn på ett brett och mångsidigt perspektiv där vi försökt koppla samhällets olika aktörer. Vi har goda representanter som jobbat många år inom olika segment som jag tror kommer bidra till ett starkt kontaktnät samt representera Samhällsbyggarna på en bred och konkret ståndpunkt, säger Alexander Yü i ett pressmeddelande.

Den nya styrelsen

Mikael Ebe, mångårig rådgivare till företagsledningar i fastighetsbranschen och tidigare kommersiell direktör på InterIkea med mer än 40 år i fastighetsbranschen.

Alexander Yü, kommersiell affärsutvecklare på Atrium Ljungberg med erfarenhet av såväl den kinesiska vinbranschen och konceptutveckling av dining experience på Mall of Scandinavia.

Jenny Kåhre, partner på en av Sveriges ledande arkitektkontor Sandell Sandberg.

Johan Edlund, vd på TL Bygg och 28 års erfarenhet från bygg och fastighetsbranschen.

Yasemin Fallai, mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare och jobbat med uthyrning på olika bolag såsom Sothebys, Unibail-Rodamco-Westfield och Vasakronan.

Bertil Rosquist, eenior utvecklare inom hållbara affärer på Skanska och mer än 40 års erfarenhet från hållberhetssektorn, bland annat från McDonalds, Sweco och vd för Respect.

Ann-Marie Rosendahl, strateg och expert inom digitalisering och med mångårig erfarenhet från Stockholm Stad och Telia.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Samhällsbyggarna

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.