Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Gunilla Ljungehed till Bryggan

Publicerad: 9 Januari 2011, 23:00

Gunilla Ljungehed till Bryggan Bryggan Fastighetsekonomi i Stockholm har rekryterat Gunilla Ljungehed som senior-värderare/analytiker. Gunilla Ljungehed kommer närmast från Newsec…


Källa: Pressmeddelande Bryggan

Gunilla Ljungehed till Bryggan

Bryggan Fastighetsekonomi i Stockholm har rekryterat Gunilla Ljungehed som senior-värderare/analytiker. Gunilla Ljungehed kommer närmast från Newsec.

Gunilla Ljungehed har rekryterats som seniorvärderare/analytiker från den 3 januari. Hon har arbetat med avancerade värderingsfrågor i 24 år och kommer närmast från Newsec. Under det gångna året anställde Bryggan fyra fastighetsekonomiska konsulter i Stockholm och en i Malmö samt startade ett nytt kontor i Falun bemannat med två konsulter.

-Rekryteringen av Gunilla Ljungehed är ytterligare ett steg på vägen i Bryggans planmässiga expansion av företaget på värderarsidan, som genom Gunillas tillträde nu omfattar ett värderarteam om 17 konsulter fördelade på fyra kontor, säger Lars Fröjd, vd, Bryggan.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.