Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Green Cargo planerar sälja tredjepartslogistiken

Publicerad: 9 Oktober 2011, 22:00

Green Cargo planerar sälja tredjepartslogistiken Green Cargos styrelse utreder en försäljning av Green Cargo Logistics som omsätter cirka 1 miljard kronor och har en samlad lageryta på 260 000 kvadratmeter…


Källa: Nyheter Green Cargo

Green Cargo planerar sälja tredjepartslogistiken

Green Cargos styrelse utreder en försäljning av Green Cargo Logistics som omsätter cirka 1 miljard kronor och har en samlad lageryta på 260 000 kvadratmeter.

– Vår kärnaffär är godsjärnvägen och vi vill utveckla vårt erbjudande kopplat till järnväg. Vi ska inte bara investera för att förvalta vårt transporterbjudande till svenskt näringsliv utan vi ser också möjligheter till innovation och nya affärer, säger Green Cargos VD Mikael Stöhr.

Dotterbolaget Green Cargo Logistics har utvecklats till landets näst största företag inom tredjepartslogistik med stora moderna lager i Stockholm, Norrköping, Göteborg och Helsingborg samt i Köpenhamn.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.