Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Goldbeck etablerar sig i Skandinavien

Publicerad: 17 oktober 2018, 07:35

Christoffer Bööj.

Foto: Goldbeck

Det tyska byggföretaget Goldbeck storsatsar på Skandinavien och har under året byggt upp en organisation i Sverige. Christoffer Bööj har utsetts till Branch Manager Scandinavia.


Det tyska byggföretaget Goldbeck storsatsar på Skandinavien och har under året byggt upp en organisation i Sverige. Christoffer Bööj, tidigare affärsutvecklare på Logistic Contractor, har utsetts till Branch Manager Scandinavia.

Bolaget har tidigare levererat två logistikprojekt i Sverige och fem parkeringshus i Danmark. Två projekt pågår just nu.

– Tillsammans med fem medarbetare som flyttats från Goldbecks europeiska verksamhet har jag fått det intressanta uppdraget att ansvara för etableringen i Skandinavien. Senare i år kommer vi att färdigställa en terminal på 23 000 kvm i Jönköping. I början av 2019 påbörjar vi ett parkeringshus med 400 parkeringsplatser i Köpenhamn. Under hösten kommer vi att förstärka organisationen ytterligare för att intensifiera marknadsbearbetningen, säger Christoffer Bööj, Branch Manager Scandinavia.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.