Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Genomför granskning av Rikshem

Publicerad: 11 December 2015, 12:33

Jan-Erik Höjvall, vd på Amasten.

Foto: Rikshem.

Rikshems ordförande har beslutat att genomföra en oberoende granskning, efter att bolagets verksamhet och personer i ledande positioner under en tid omgärdats av rykten.


Ämnen i artikeln:

Jan-Erik HöjvallIlija BatljanRikshem

– Jag har beslutat att tillsätta en granskning av bolaget vilket jag också har förankrat med styrelsen. Det har under en tid förekommit allvarliga anklagelser mot bolaget. Arbetet med granskningen kommer att inledas omedelbart. Granskningen välkomnas av vd Jan-Erik Höjvall, säger Mats Mared, styrelseordförande för Rikshem.

I ett pressmeddelande uppger styrelsen att de har “fullt förtroende för vd Jan-Erik Höjvall”. Granskningen kommer att presenteras för styrelsen och kommuniceras externt.

Det var på onsdagen som Rikshem meddelade att man sparkar Ilija Batljan från vice vd-posten. Det efter att styrelsen fått kännedom om att han initierat större fastighetsaffärer i eget bolag utan att informera styrelsen, något som gjort att förtroendet för honom försvunnit.

Redaktionen

Källa: Rikshem

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.