Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Fortsatt stort utbud av bostäder

Publicerad: 22 november 2011, 23:00

Fortsatt stort utbud av bostäder
Utbudet av villor och bostadsrätter fortsätter att vara stort i november, visar annonsstatistik från Bovision. Jämfört med oktober månad växer utbudet av borätter i 14 av landets 22 län…


Källa: Pressmeddelande Bovision

Fortsatt stort utbud av bostäder

Utbudet av villor och bostadsrätter fortsätter att vara stort i november, visar annonsstatistik från Bovision. Jämfört med oktober månad växer utbudet av borätter i 14 av landets 22 län.

För villor har utgångspriserna minskat med 0,4 procent den senaste månaden, medan de för bostadsrätter har ökat lika mycket. Totalt sett har prisnivåerna för både villor och bostadsrätter varit höga sedan i augusti.

– Utgångspriserna är visserligen höga, men budgivningarna har blivit lugnare vilket ger lägre försäljningspriser. Under krisen 2008 avstannade bostadsmarknaden tvärt under några höstmånader, men det är inte riktigt den utvecklingen vi ser nu, trots den finansiella osäkerheten i Europa, säger Ulf Magnusson, VD för Bovision.

De lediga bostadsrätterna fortsätter att öka i 14 av 22 län och utbudet är det största hittills under 2011.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News