Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Fortsatt samarbete kring Vällingby Centrum

Publicerad: 29 januari 2018, 14:08

Newsec kommer fortsätta förvalta Vällingby Centrum. Detta efter att företaget vann en offentlig upphandling för Svenska Bostäder.


Ämnen i artikeln:

Vällingby CentrumNewsecSvenska Bostäder

Newsec kommer fortsätta förvalta Vällingby Centrum. Detta efter att företaget vann en offentlig upphandling för Svenska Bostäder. I samma veva tillsätts Pernilla Andersson som ny centrumchef.

– Vi har en lång närvaro i Vällingby och stadsdelen ligger oss varmt om hjärtat. Newsec har sedan 2012 arbetat tillsammans med Svenska Bostäder med en långsiktig plan för att utveckla utbudet och återigen är nu Vällingby ett levande centrum. Vi är glada att få fortsätta vårt samarbete med Newsec som bygger på långsiktighet och ansvarstagande”, säger Pelle Björklund, vd Svenska Bostäder.

Handelsplatsen omfattar 45 000 kvadratmeter och ytan uppgörs av 90 butiker, 20 restauranger, 2100 parkeringsplatser och en kontorsyta på 11 000 kvadratmeter.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.