Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Fortsatt byggsamarbete i Hagastaden

Publicerad: 6 December 2017, 12:09

Kvarteret Patienten i Hagastaden. Bild: Vitartes

Vitartes och Veidekke Bygg Kommersiellt har tecknat avtal för ett fortsatt samarbete kring fastigheter i Hagastaden. Arbetet kommer utföras av Arcona, ett dotterbolag till Veidekke Bygg.


Ämnen i artikeln:

Vitartes FastigheterVeidekkeHagastaden

Vitartes och Veidekke Bygg Kommersiellt har tecknat avtal för ett fortsatt samarbete kring fastigheter i Hagastaden. Arbetet kommer utföras av Arcona, ett dotterbolag till Veidekke Bygg. Det nya kontraktet har ett ordervärde på 950 MSEK.

Det är viktigt att de leverantörer som vi använder oss av kan leva upp till våra ställda krav på kvalitet, kostnadseffektivitet och professionalism. Att Veidekke/Arcona får ett utökat förtroende är ett resultat av att de lever upp till våra förväntningar, säger Håkan Karlsson, teknisk direktör Vitartes.

Samarbetet startades under sommaren 2016 med avsikt att Veidekke Bygg skulle utföra mark-, grundläggnings- och betongarbeten för Vitartes nya kvarter Patienten och Princeton i Hagastaden. Det nya avtalet innebär att uppföra resten av byggnaden i kvarteret Patienten. Fastigheten kommer ingå i Vitartes projekt ’Scandinavian Life Science’ och planeras vara färdig våren 2020. Kvarteret omfattar runt 42 000 kvadratmeter där S:t Eriks Ögonsjukhus är central hyresgäst.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.