Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Fortsatt återhämtning på de globala fastighetsmarknaderna

Publicerad: 4 Augusti 2011, 22:00

Fortsatt återhämtning på de globala fastighetsmarknaderna Jones Lang LaSalle skriver i sin senaste marknadsrapport att trots de kyliga ekonomiska vindarna så har de globala fastighetsmarknaderna fortsatt sin återhämtning under det andra kvartalet. Men investerare är också försiktigare än för tre månader sedan på grund av den osäkra ekonomiska omgivningen…


Källa: Jones Lang LaSalle Global Market Perspective

Fortsatt återhämtning på de globala fastighetsmarknaderna

Jones Lang LaSalle skriver i sin senaste marknadsrapport att trots de kyliga ekonomiska vindarna så har de globala fastighetsmarknaderna fortsatt sin återhämtning under det andra kvartalet.  Men investerare är också försiktigare än för tre månader sedan på grund av den osäkra ekonomiska omgivningen.

Nyckelindikatorer visar dock på fortsatt förbättring på marknaden under det senaste kvartalet.  Globala investeringar i kommersiella fastigheter var totalt 103,5 miljarder dollar under andra kvartalet 2011, vilket är en ökning med 50 procent från motsvarande period 2010. Jones Lang LaSalle tror att den totala volymen för 2011 kommer att överstiga deras tidigare prognos som låg på 440 miljarder dollar.

Mattias Fröjd

mattias.frojd@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.