Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Förlänger granskning av Rikshem – igen

Publicerad: 8 februari 2016, 08:11

Martin Krüger, KPMG.

Foto: KPMG.

Martin Krüger, KPMG, har ännu en gång begärt mer tid för att kunna utföra sin granskning av Rikshem då han behöver göra fler intervjuer. I granskningen tittar han på representation och intressekonflikter i bolaget.


Ämnen i artikeln:

KPMGRikshem

– Det är av praktiska skäl, säger Martin Krüger. För att kunna slutföra arbetet med den del som styrelsen vill ha fördjupad analys av, behöver ytterligare några intervjuer göras. Det innebär att intervjupersonernas kalendrar får avgöra när vi kan sätta punkt för arbetet.

Mats Mared, styrelseordförande i Rikshem, säger att det inte är optimalt att granskningen drar ut på tiden, eftersom att det finns ett stort externt intresse för resultatet.

– Å andra sidan är det viktigaste att granskaren får den tid som behövs för att klargöra relevanta fakta och omständigheter runt resorna, representationen och förekomsten av intressekonflikter.

Martin Krüger bedömer i nuläget att slutrapporten ska kunna överlämnas till styrelsen under veckan. Därefter kommer resultatet av granskningen att kommuniceras externt.

Redaktionen

Källa: Rikshem

Ämnen i artikeln:

KPMGRikshem

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.