Torsdag09.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Förändringar i Atrium Ljungbergs ledningsgrupp

Publicerad: 19 September 2010, 22:00

Förändringar i Atrium Ljungbergs ledningsgrupp Helena Martini har anställts som ny HR-chef från 1 oktober och kommer att ingå i ledningsgruppen. Vidare har nuvarande ekonomichef Annica Ånäs, som även har ingått i ledningsgruppen, sagt upp sin anställning i Atrium Ljungberg för att övergå till annan verksamhet…


Källa: Pressmeddelande Atrium Ljungberg

Förändringar i Atrium Ljungbergs ledningsgrupp

Helena Martini har anställts som ny HR-chef från 1 oktober och kommer att ingå i ledningsgruppen. Vidare har nuvarande ekonomichef Annica Ånäs, som även har ingått i ledningsgruppen, sagt upp sin anställning i Atrium Ljungberg för att övergå till annan verksamhet.

Helena Martini kommer närmast från Microsoft AB där hon har arbetat med strategiska och operativa HR-frågor. Annica Ånäs blir kvar i sin roll som ekonomichef fram till 10 december, men lämnar ledningsgruppen. Någon efterträdare har ännu inte utsetts.

Atrium Ljungbergs ledningsgrupp kommer från och med 1 oktober 2010 därmed utgöras av: Anders Nylander, VD, Ingalill Berglund, finanschef och IR-ansvarig, Magnus Alteskog, projektchef, Carola Lavén, affärsutvecklingschef, Kristina Johnson, affärsområdeschef handel, Micael Averborg, affärsområdeschef kontor och Helena Martini, HR-chef.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.