Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Fler kontorsplatser på Kungsholmen

Publicerad: 13 november 2018, 14:46

Genom ett samarbete mellan Novi Real Estate och Workaround kommer nu 3329 kvadratmeter kontorsytor öppna upp på Kungsholmen, Stockholm. Lokalerna kommer under ett och ett halvt års tid fyllas med coworking-ytor.


Ämnen i artikeln:

Novi Real Estate

Workaround kommer förse med matchningstjänster och service för att optimera att lokalerna kan utnyttjas av småföretagare och startups. Kontorsytorna kommer finnas tillgängliga i väntan på omställningen av fastigheten. Lokalerna kommer rymma runt 300 personer.

– För ett större fastighetsbolag är det ofta enklare att låta dem stå tomma än att hyra ut dem med den flexibilitet som krävs inför en planerad ombyggnation eller rivning. Det ville vi ändra på. Vi gör nu uthyrningsprocessen enklare och mer ekonomisk för hyresvärden samtidigt som vi ger kontorsmöjligheter till de som behöver, säger Andreas Broryd, vd och medgrundare till Workaround.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Novi Real Estate

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.