Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

FastPartner förvärvar fasigheter i Norrköping och Alvesta

Publicerad: 1 december 2010, 23:00

FastPartner förvärvar fasigheter i Norrköping och Alvesta
FastPartner har förvärvat två centralt belägna fastigheter i Norrköping av Öffentliga Fastigheter i Sverige B AB förvaltat av ACTA Kapitalförvaltning. FastPartner har även förvärvat en logistikfastighet i Alvesta av Hall Miba…


Källa: Pressmeddelande FastPartner

FastPartner förvärvar fasigheter i Norrköping och Alvesta

FastPartner har förvärvat två centralt belägna fastigheter i Norrköping av Öffentliga Fastigheter i Sverige B AB förvaltat av ACTA Kapitalförvaltning. FastPartner har även förvärvat en logistikfastighet i Alvesta av Hall Miba.

Sammantagen köpeskilling för de tre fastigheterna uppgår till 269 MSEK och fastigheternas sammantagna driftnetto uppgår till cirka 20,5 MSEK. Den totala ytan för fastigheterna uppgår till cirka 25 500 m² och den genomsnittliga kontraktslängden uppgår till cirka 7,5 år.

Dominerande hyresgäster i i fastigheterna i Norrköping är Linköpings Universitets lärarutbildning samt Kunskapsskolan. Tillträde sker den 16 december 2010.

Den dominerande hyresgästen i Alvesta är DSV Road AB. Tillträdet till fastigheten var den 1 december 2010.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.