Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Fastighetsnytt lanserar internationellt nyhetsbrev

Publicerad: 27 september 2018, 10:06

I helgen lanserar vi ett nytt internationellt nyhetsbrev, Nordic Real Estate Update. Målgruppen är internationella investerare, analytiker och andra intresserade av nordisk fastighetsmarknad.


I helgen lanserar Fastighetsnytt ett nytt internationellt nyhetsbrev, Nordic Real Estate Update. Målgruppen är internationella investerare, analytiker och andra som kan vara intresserade av nordisk fastighetsmarknad och nyhetsbrevets fokus är geografiskt bredare än Fastighetsnytts andra redaktionella kanaler. Vi bevakar hela den nordiska marknaden, från Finland i öst till Island i väst.

Det internationella intresset för investeringar i nordiska fastigheter är större nu än vad det har varit på länge. Såväl när det gäller direkta investeringar som indirekta via aktiemarknad, kapitalmarknad och fonder. Investerarna söker sig till marknader som relativt avkastningen upplevs som trygga och stabila och dessutom öppna för utländsk investering. Det ryktas om investerare från Sydkorea, Sydafrika och andra tillväxtekonomier men givetvis även från mer traditionella håll som USA, Storbritannien och Tyskland.

– Det känns naturligt för oss att även ge våra läsare internationella nyheter. Vår målgrupp rör sig både nationellt och internationellt och att bredda vårt innehåll har efterfrågats från såväl svenska, som nordiska och internationella aktörer. Redan våren 2018 lanserade vi vår mötesplats Business Arena i London och för 2019 planerar vi för både Business Arena London 23 maj  och Business Arena Helsinki 5 november. Jag tycker det känns väldigt spännande och ser stora möjligheter för både Fastighetsnytt och Business Arena såväl lokalt, regionalt, nationellt och internationellt, säger Lena Stark, vd för Fastighetsnytt.

Nordic Real Estate Update vänder sig främst till de investerare som söker avkastning på den nordiska fastighetsmarknaden och kommer utöver det vanliga nyhetsflödet att innehålla krönikör från experter inom diverse fastighetsrelaterade områden, marknadsstatistik och analyser. I nyhetsflödet kommer traditionella fastighetsmarknadsnyheter samt börs och kapitalmarknad att märkas mest.

Nyhetsbrevet kommer att komma ut på lördagar och den som vill prenumera på det kan följa länken nedan:

https://fastighetsnytt.se/nordic-property-update/

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.