Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Fastighetsgirot i mål

Publicerad: 9 juni 2017, 11:37

Onsdagen den 7 juni genomfördes den sjunde upplagan av Fastighetsgirot. Loppet (som inte är en tävling) riktar sig till verksamma inom fastighetsbranschen och som gillar racercykling.


– Vi vänder oss till de som har ett gammalt eller nyväckt intresse för att cykla racer. Att cykla i grupp är något helt annat än att cykla själv. Klungkörningen innebär, åtminstone i de farter vi har, möjlighet att kunna snacka med andra samtidigt som farten ändå ligger runt 30 km/h i snitt, säger Christer Ekelund en av tre arrangörer för årets Fastighetsgiro.

Nästan 30 personer dök upp till start hos Tenant & Partner på Norr Mälarstrand. Färden gick sedan mot Djurgården, Danderyd och vidare runt Edsviken.

– Cyklingen gick lugnt till och alla cyklister kom välbehållna tillbaka till Norr Mälarstrand efter cirka 70 kilpometers cykling. Några punkteringar förstås, men inget allvarligt, säger Christer Ekelund.

Loppet initierades av P-O Skoog från Forum Fastighetsekonomi för sju år sedan som ett sätt att skapa ett nätverk samtidigt som cykelintresset ökade. Årets överskott från tröjförsäljningen och sponsorer gav över 9 000 kronor som kommer att skänkas till Barncancerfonden.

Mattias Fröjd

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.