Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Familjeföretaget växlar upp – tar in vd

Publicerad: 13 september 2019, 10:03

Henrik Hermansson.

Foto: Furuparken

“Det är ett stort steg för våran del. Vi är tre syskon som drivit detta i åtta år och vi behöver få in lite nya krafter”, säger Tomas Andersson.


Ämnen i artikeln:

furuparken fastigheter

Furuparken Fastigheter i Täby har siktet inställt på att växa och tar nu in en extern vd.

Det är Henrik Hermanson som närmast kommer från BroGripen Öst som kliver in som vd och koncernchef för Furuparken Fastigheter. Henrik Hermansson har de senaste 12 åren arbetat inom fastighetsbranschen
och har erfarenhet av ledande positioner som förvaltningschef med ansvar för personal och uppbyggnad av förvaltningsorganisationer.

“Vi ska växa”

Tomas Andersson, projektutvecklingschef på Furuparken, säger till Fastighetsnytt att rekryteringen är ett första steg för att växla upp verksamheten.

– Tanken är att vi ska växa och förvärva fler fastigheter och organisera bolaget under en vd. Det är ett stort steg för vår del. Vi är tre syskon som drivit detta i åtta år och vi behöver få in lite nya krafter, säger Tomas Andersson.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

furuparken fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.