Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Etablerar House Be i Umeå

Publicerad: 8 oktober 2018, 09:34

Bild: Diös

Diös hyr ut till startup-hubben House Be i MVG-gallerian, i Umeå. Inflyttning beräknas ske den 1 mars 2019.


Ämnen i artikeln:

UmeåFastighetsmarknaden i norra SverigeDiös Fastigheter

Diös hyr ut till startup-hubben House Be i MVG-gallerian, i Umeå. Inflyttning beräknas ske den 1 mars 2019. I samband med uthyrningen utvecklar Diös de nya ytorna.

– Det känns riktigt bra med att kunna erbjuda House Be en central yta på en modern plats mitt i Umeå. Att mixa utbudet i gallerian med moderna kontorsytor ligger helt i linje med våra utvecklingsplaner för stadskärnan, säger Göran Fonzén, affärschef på Diös Umeå.

House Be finns sedan tidigare i Åre och etablerar nu sin andra verksamhet. Det lokala bolaget Thnx Innovation kommer vara delaktiga i att driva satsningen.

– Med facit från Åre vet vi att det kan bli lika lätt at starta framgångsrika företag från andra ställen än Stockholm. Umeå är en jätteintressant stad med många entreprenörer. Vi hoppas kunna bli en plattform för utveckling av start-ups och personer, säger Ulrika Viklund, medgrundare på House Be.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.