Torsdag16.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

DTZ helägt av UGL

Publicerad: 5 December 2011, 23:00

DTZ helägt av UGL UGL Limited har förvärvat samtliga affärsdrivande bolag inom DTZ Holdings plc för drygt 800 miljoner kronor. Företaget blir det tredje största fastighetsservice-/rådgivningsföretaget i världen med en årlig omsättning om cirka 34 miljarder kronor…


Källa: Pressmeddelande DTZ

DTZ helägt av UGL

UGL Limited har förvärvat samtliga affärsdrivande bolag inom DTZ Holdings plc för drygt 800 miljoner kronor. Företaget blir det tredje största fastighetsservice-/rådgivningsföretaget i världen med en årlig omsättning om cirka 34 miljarder kronor.

Bolaget har 53 000 anställda och entreprenörer fördelat på omkring 225 kontor i 45 länder över hela världen.

UGL Limited är ett internationellt serviceföretag som tillhandahåller tjänster för företag och institutioner som är verksamma inom sektorer som infrastruktur, råvaror, järnvägar samt kommersiella fastigheter.

-Genom att kombinera UGL och DTZ kommer vi att skapa ett av världens största fastighetstjänsteföretag. Den sammanlagda geografiska täckningen gör att vi tillsammans kommer att förändra förmågan att leverera ett integrerat komplett tjänsteerbjudande till kunderna. Vi ser stora möjligheter för tillväxt”, säger UGL:s Managing Director och CEO, Richard Leupen.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.