Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Dombron säljer Studentstaden

Publicerad: 5 September 2010, 22:00

Dombron säljer Studentstaden till Uppsalahem och köper servicebostäder Uppsalahem och Dombron avser att tillsammans skriva under en avsiktsförklaring som innebär att Uppsalahem tar över ägandet av Studentstadens 4 300 bostäder. Samtidigt köper Dombron servicebostäder från Uppsalahem…


Källa: Pressmeddelande Dombron, Uppsalahem

Dombron säljer Studentstaden till Uppsalahem och köper servicebostäder

Uppsalahem och Dombron avser att tillsammans skriva under en avsiktsförklaring som innebär att Uppsalahem tar över ägandet av Studentstadens 4 300 bostäder. Samtidigt köper Dombron servicebostäder från Uppsalahem.

Förslaget till avsiktsförklaringen innebär i grova drag att Uppsalahem tar över bolaget Studentstaden och att Dombron istället bland annat tar över de vård- och stödboenden, trygghetsboenden och seniorbostäder som Uppsalahem idag äger.

– Vår kärnverksamhet är bostäder och samhällsfastigheter varför vi har beslutat att sälja den delen av verksamheten som innehåller studentbostäder, säger Jan-Erik Höjvall, vd på Dombron.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.