Fredag03.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Diös och Norrlandspojkarna byter i Sundsvall

Publicerad: 20 Juni 2017, 02:53

Diös köper en blandfastighet i Sundsvall.

Foto: Diös.

Diös och Norrlandspojkarna i Sundsvall har gjort en bytesaffär avseende fem fastigheter i Sundsvall. Diös köper två fastigheter i centrala staden samtidigt som man säljer tre fastigheter i Birsta.


Ämnen i artikeln:

SundsvallNP3 FastigheterDiös Fastigheter

Diös och Norrlandspojkarna i Sundsvall har gjort en bytesaffär avseende fem fastigheter i Sundsvall. Diös köper två fastigheter i centrala staden samtidigt som man säljer tre fastigheter i Birsta. Fastigheterna man köper, en kommersiell fastighet i stadsdelen Norrmalm och en blandfastighet i Sundsvalls stenstad, köper man till ett underliggande fastighetsvärde om 43 miljoner kronor medan de man säljer, tre industrifastigheter, säljs till ett sammanlagt värde om 33 miljoner kronor, vilket är i linje med den senaste värderingen.

Tillträde sker 1 september enligt ett pressmeddelande från Diös.

Den kommersiella fastigheten på Norrmalm i Sundsvall omfattar 1 600 kvadratmeter som huvudsaklingen uthyrs till Engelska skolan medan blandfastigheten, 1 100 kvadratmeter, består av kontor och bostäder. Industrifastigheterna i Birsta består huvudsakligen av lager och industri och omfattar cirka 7 500 kvadratmeter.

Diös fokuserar sin förvaltning på centralt belägna fastigheter medan Norrlandspojkarna förvaltar extern industri och logistik varför affären är i linje med båda bolags affärsidé.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.