Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Diös kommenterar skattefråga

Publicerad: 5 Oktober 2011, 22:00

Diös kommenterar skattefråga Mot bakgrund av de senaste dagarnas skriverier, om att Skatteverket vill upptaxera Norrvidden med 246 miljoner kronor, kommenterar Diös i ett pressmeddelande att man under hela processen varit medveten om det ärende som ligger hos Skatteverket…


Källa: Pressmeddelande Diös

Diös kommenterar skattefråga

Mot bakgrund av de senaste dagarnas skriverier, om att Skatteverket vill upptaxera Norrvidden med 246 miljoner kronor, kommenterar Diös i ett pressmeddelande att man under hela processen varit medveten om det ärende som ligger hos Skatteverket.

Diös Fastigheter AB (publ.) tecknade, per den 22 september 2011, avtal om förvärv av samtliga aktier i Norrvidden AB till ett underliggande fastighetsvärde om 5,8 miljarder kronor. Säljande bolag är AB Skrindan.

Diös skriver i ett pressmeddelande att man under hela processen varit medveten om det ärende som ligger hos Skatteverket. Hänsyn är tagen och frågan är hanterad i det överlåtelseavtal som är tecknat mellan parterna. Avtalet reglerar säljarens fulla ansvar, i det fall, Skatteverket väljer att överklaga frågan till Förvaltningsrätten.

Diös Fastigheter AB menar att man inte kommer att få några konsekvenser i de fall frågan förs vidare.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.