Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Diligentia

Publicerad: 20 september 2011, 22:00

John Helgesson till Diligentias styrelse
Diligentia välkomnar John Helgesson, som under hösten kommer att väljas in som ny styrelseledamot i bolaget. Han har över 30 års erfarenhet av ledande befattningar i fastighetsbolag och är ledamot i flera styrelser i branschen…


Källa: Pressmeddelande Diligentia

John Helgesson till Diligentias styrelse

Diligentia välkomnar John Helgesson, som under hösten kommer att väljas in som ny styrelseledamot i bolaget. Han har över 30 års erfarenhet av ledande befattningar i fastighetsbolag och är ledamot i flera styrelser i branschen.

John Helgesson har tidigare bland annat varit vd för Stena Fastigheter AB och Bostads AB Drott. Bland hans pågående styrelseuppdrag märks Stena Fastigheter AB, Fastighetsägarna Sverige, Storfastighetsrådet och Internationella fastighetsägarföreningen.

– Vi ser mycket fram emot det tillskott som John kommer att utgöra i Diligentias styrelse. Med sin gedigna kunskap om och långa erfarenhet av fastighetsbranschen kommer han att kunna bidra starkt till bolagets fortsatta utveckling, säger Hans Sterte, Diligentias Styrelseordförande.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.