Onsdag08.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Diligentia omorganiserar

Publicerad: 26 September 2010, 22:00

Diligentia omorganiserar Från och med den 1 oktober 2010 genomförs förändringar i Diligentias ledningsgrupp. Ansvaret för bolagets marknadsområden fördelas på två Fastighetschefer, Markus Pfister och Bo Jansson. Under hösten kommer en ny Chef för Affärsutveckling att rekryteras…


Källa: Pressmeddelande Diligentia

Diligentia omorganiserar

Från och med den 1 oktober 2010 genomförs förändringar i Diligentias ledningsgrupp. Ansvaret för bolagets marknadsområden fördelas på två Fastighetschefer, Markus Pfister och Bo Jansson. Under hösten kommer en ny Chef för Affärsutveckling att rekryteras.

Till Fastighetschef för samtliga marknadsområden inom Kontor i Sverige har Markus Pfister (tidigare Chef Kontor Stockholm och Malmö) utsetts. Till Fastighetschef för marknadsområden inom Köpcentrum och Bostäder har Bo Jansson (tidigare Chef Köpcentrum) utsetts. Dessutom kommer Chefen för HR-frågor, Kerstin Flodström, att ingå i ledningsgruppen.

– Ambitionen är att Diligentias ledning ska arbeta närmare våra marknadsområden och att vi därigenom skapar bästa möjliga förutsättningar för dessa att göra goda affärer. Jag ser också en potential för Diligentia till ökad samordning i bolagsgemensamma frågor som till exempel uthyrning, miljö, inköp, medarbetare, förvaltning och drift, säger Anders Kupsu, vd för Diligentia.

En ytterligare ambition i omorganisationen är ökat fokus på affärsutveckling och särskilt nya projekt och segment. Som ett första steg i detta kommer Sven-Åke Persson, tidigare fastighetschef för Bostäder, att fokusera helt på nya affärsmöjligheter inom bostäder. Under hösten 2010 kommer dessutom en ny tjänst, Chef Affärsutveckling, att tillsättas och ingå i ledningsgruppen.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.