Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Dämpad tillväxt i Storbritannien

Publicerad: 17 Oktober 2010, 22:00

Dämpad men positiv tillväxt i Storbritannien Den kommersiella fastighetsmarknaden i Storbritannien klarade ännu en månad med positiva, om än svaga, värdeförändringar på 0,2 procent, enligt IPD UK Monthly Index. Över de senaste 12 månaderna har nu värdena stigit med 14, 2 procent…


Källa: Pressmeddelande IPD

Dämpad men positiv tillväxt i Storbritannien

Den kommersiella fastighetsmarknaden i Storbritannien klarade ännu en månad med positiva, om än svaga, värdeförändringar på 0,2 procent, enligt IPD UK Monthly Index. Över de senaste 12 månaderna har nu värdena stigit med 14, 2 procent.

Resultatet för september månad innebar det femte kvartalet i rad med positiva värdeförändringar och innebär att värdena stigit med 15, 8 procent sedan vändningen på marknaden.

Sektorerna detaljhandel och kontor landade båda på 0,2 procents värdetillväxt medan industrisektorn redovisade negativt resultat för andra månaden i rad med – 0,1 procent.

Mattias Fröjd

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.