Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Dagon förvärvar i Göteborg

Publicerad: 22 September 2010, 22:00

Dagon förvärvar i Göteborg Dagon AB har förvärvat industrifastigheten Sävenäs 170:13 i Göteborg av L-Å Eveberg Fastighetsutveckling AB. En del av köpeskillingen på totalt 16,9 miljoner kronor kommer att erläggas i form av återköpta egna aktier…


Källa: Pressmeddelande Dagon

Dagon förvärvar i Göteborg

Dagon AB har förvärvat industrifastigheten Sävenäs 170:13 i Göteborg av L-Å Eveberg Fastighetsutveckling AB. En del av köpeskillingen på totalt 16,9 miljoner kronor kommer att erläggas i form av återköpta egna aktier.

Fastigheten har en markareal om cirka 8 500 kvadratmeter och en lokalarea om cirka 2 100 kvadratmeter med möjlighet till betydande på- och tillbyggnad.

Köpeskillingen baseras på ett överenskommet underliggande fastighetsvärde om totalt 16,9 miljoner kronor. En del av köpeskillingen erläggs i form av 15 000 Dagonaktier, till avräkningskursen 62 kronor per aktie. Direktavkastningen uppgår till cirka 8 procent.

Tillträde beräknas till den 1 november. Förvärvet sker i bolagsform.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.