Söndag12.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Cornerstone renodlar retail-portfölj

Publicerad: 15 December 2011, 23:00

Cornerstone renodlar retail-portfölj Cornerstone har i dagarna slutfört försäljningarna av ett antal fastigheter från Nordic Retail Fund (NRF). Fastigheterna är belägna i Karlskoga, Örnsköldsvik och Kristianstad…


Källa: Pressmeddelande Cornerstone

Cornerstone renodlar retail-portfölj

Cornerstone har i dagarna slutfört försäljningarna av ett antal fastigheter från Nordic Retail Fund (NRF). Fastigheterna är belägna i Karlskoga, Örnsköldsvik och Kristianstad.

Cornerstone beslutade i samband med att man övertog förvaltningen av NRF från EFM i somras att se över hur hela den svenska portföljens 27 fastigheter till ett värde av drygt 4 miljarder krornor, kunde utvecklas.

I ett första steg för att förverkliga denna strategi säljs nu sex mindre fastigheter till ett sammanlagt värde av cirka 40 miljoner kronor. Fastigheterna är belägna i Karlskoga, Örnsköldsvik och Kristianstad. Köpare är huvudsakligen lokala fastighetsaktörer på respektive marknad, men även det landstingsägda bolaget Länsgården Fastigheter AB finns bland köparna.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.