Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Concent och KPMG går skilda vägar

Publicerad: 25 november 2016, 07:08

KPMG lämnar uppdraget som revisor för bostadsutvecklingsbolaget Concent. Det meddelar Concent på fredagsförmiddagen. Man skriver i ett pressmeddelande att revisionsjätten inte givit någon förklaring till avhoppet annat än att det saknas förutsättningar för fortsatt samarbete.


Ämnen i artikeln:

ConcentKPMG

”Styrelsen i Concent är mycket förvånade över KPMGs avgång och anser att KPMGs agerande skarpt kan ifrågasättas. Styrelsen kommer således att överväga vilka åtgärder man tar med anledning av detta,” skriver man.

Vidare informerar Concent att en strukturaffär kan vara nära. Man aviserar att man inom kort kommer kalla till en extra bolagsstämma för nyval av styrelse, som ett led i affären, och även för nyval av revisor.

Med anledning av dagens pressmeddelande från Concent har NGM, där bolagets aktie är noterad, valt att placera bolaget på observationslistan, rapporterar Finwire.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

ConcentKPMG

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.