Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Christer Villard har gått ur tiden

Publicerad: 25 september 2019, 12:12

Christer Villard.

Wallenstams mångårige styrelseordförande Christer Villard har avlidit efter en tids sjukdom.


Ämnen i artikeln:

Wallenstam Fastigheter

Wallenstams mångårige styrelseordförande Christer Villard är död. Han gick bort efter en tids sjukdom, skriver Wallenstam i ett pressmeddelande.

Han efterträds tills vidare av vice ordförande Ulrica Jansson Messing.

– Christer har genom åren gjort en ovärderlig insats för Wallenstam. Han lämnar ett stort tomrum efter sig och jag är oerhört tacksam för hans enorma engagemang och bidrag till bolagets utveckling, säger Hans Wallenstam, vd, i en kommentar.

Christer Villard har varit styrelseledamot i Wallenstam AB sedan 1995 och valdes till styrelseordförande 2004. Parallellt med sitt uppdrag i Wallenstams styrelse har han arbetat i styrelsen för flera andra bolag och haft uppdrag i olika stiftelser. Han har tidigare innehaft flertalet företagsledande positioner inom finans- och bankväsendet.

– Mina tankar går till Christers familj och närstående. Christer lämnade alltid ett stort avtryck, både professionellt och i privata möten. För mig var han också en mentor och fantastisk vän, jag kan inte med ord beskriva hur saknad han är, säger Hans Wallenstam, i kommunikén.

Vice ordförande Ulrica Jansson Messing har varit styrelseledamot i Wallenstam sedan 2008. Hon efterträder Christer Villard fram till nästa årsstämma, då val av styrelseordförande kommer att ske.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Wallenstam Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News